Pålitliga och Kompetenta Byggpersonal för Dina Behov.

När det kommer till byggprojekt är det avgörande att ha en pålitlig partner vid sin sida. På Ouazzani Entreprenad är vi specialiserade på att tillhandahålla omfattande byggnationstjänster som möter dina specifika behov. Med vår erfarenhet och kompetens är vi stolta över att erbjuda högkvalitativa lösningar som genomförs effektivt och inom överenskommen tid. Vi strävar efter att ha välutbildad byggpersonal med yrkesbevis, och vi har också ansvarsförsäkringar för att säkerställa ett tryggt och professionellt genomförande av dina projekt. Vi är stolta över att vara en UC GULD-certifierad partner , vilket bekräftar vår stabilitet och tillförlitlighet som affärspartner. Ouazzani Entreprenad - byggnation, byggtjänster och bemanning av kvalificerad byggpersonal.

HUR FUNGERAR DET? 

Skräddarsydda Byggtjänster

Vi förstår att varje byggprojekt är unikt. Därför erbjuder vi skräddarsydda byggtjänster som anpassas efter dina specifika krav och mål. Vårt erfarna team samarbetar med dig  och levererar skräddarsydda lösningar som möter och överträffar dina förväntningar.

Specialiserad Personal

Ouazzani Entreprenad är en specialiserad personaluthyrningsfirma inom byggbranschen. Vi förstår att tillgången till kompetent och erfaren personal är avgörande för framgångsrika byggprojekt. Genom att erbjuda  byggare av alla branscher, platschefer, byggledare, arbetsledare och andra yrkesgrupper kan vi tillhandahålla den personal som behövs för att säkerställa smidiga och effektiva byggprocesser.


En bild sammansatt av fem löst fördelade foton som visar byggnadsarbete inne i en stor kommersiell byggnad.

Kompetens

Vi värdesätter kommunikation och förstår vikten av att kunna kommunicera effektivt under byggprojektet. Vår personal talar både svenska eller engelska för att kunna kommunicera smidigt med alla involverade parter. Dessutom innehar vår personal professionella certifieringar, vilket garanterar deras kompetens och expertis inom sina yrkesområden.

En bild sammansatt av fyra löst fördelade foton som visar konstruktionsarbete med ställningar och rambyggnad

Trygghet och Säkerhet

Vi prioriterar trygghet och säkerhet i alla våra byggprojekt. Vi följer strikta säkerhetsprotokoll och riktlinjer för att minimera risker och skapa en säker arbetsmiljö. Dessutom omfattas all vår personal av personalliggare och har ID06, vilket säkerställer en korrekt registrering och identifiering av våra medarbetare på byggplatsen.


Tillförlitlig Partner

Vi är stolta över att vara UC GULD-certifierade, vilket är en indikation på att Ouazzani Invest AB är en trygg och solid partner att göra affärer med. UC GULD är baserat på UC Risk Företag, marknadens mest pålitliga modell för kreditbedömning. Vår certifiering bekräftar vår stabilitet  som affärspartner. Vi  är stolta över att erbjuda omfattande byggnationstjänster, från planering till genomförande. Vi strävar efter att vara din pålitliga partner och leverera byggprojekt av högsta kvalitet.

En bild sammansatt av fem löst fördelade foton som visar exteriör- och interiörstruktur av en stor kommersiell byggnad under utveckling.
VILL NI SE REFERENSER?

Vissa projekt

Utforska några av de projekt vi har arbetat med i det förflutna och låt dig inspireras. 
Vi är stolta över vårt arbete och de resultat vi har uppnått för våra kunder. 
Klicka på korten nedan för att få en närmare titt på varje projekt, där du kommer att hitta fler bilder och mer detaljerad information.

Carnext.com Leaseplan

Carnext.com / Leaseplan.com byggprojekt. Ouazzani Entreprenad levererade kvalificerade arbetare för totalentreprenaden.