Kompetent och Tillförlitlig Partner för Att Hantera Dina Fastigheters Dagliga Behov.

Att hantera en fastighet kan vara en krävande uppgift som lämnar lite tid för att fokusera på din kärnverksamhet. På Ouazzani Entreprenad förstår vi de utmaningar som fastighetschefer står inför när det gäller underhåll och skötsel. Därför erbjuder vi omfattande fastighetsservicelösningar för att lindra din börda. Vårt erfarna team är dedikerat till att ta hand om de dagliga behoven för din fastighet, vilket gör att du kan fokusera på att uppnå dina huvudsakliga mål. Vi strävar efter att skapa långsiktiga partnerskap och erbjuda skräddarsydda lösningar som möter dina unika behov. Med Ouazzani Entreprenad som din pålitliga partner kan du vara trygg i att din fastighet kommer att vara väl underhållen och skapa en trivsam miljö för hyresgäster och besökare.

HUR DET FUNGERAR ?

Skräddarsydd Fastighetsservice

Vi tror på att erbjuda skräddarsydd fastighetsskötsel som möter varje fastighets unika behov. Vårt team samarbetar nära med dig för att förstå dina specifika krav och utvecklar anpassade lösningar som säkerställer att din fastighet är väl underhållen och uppfyller högsta standard. Ouazzani Entreprenad  - Att Hantera Dina Fastigheters

Trygghet

Med Ouazzani Entreprenad kan du känna dig trygg med vetskapen om att din fastighet är i kompetenta händer. Våra skickliga yrkespersoner hanterar ett brett spektrum av underhållsuppgifter, inklusive reparationer, städning, trädgårdsarbete och mer. Vi hanterar noggrant alla problem som uppstår, snabbt svarar på underhållsförfrågningar och säkerställer en smidig drift av din fastighet. Var trygg i att din fastighet kommer att tas om hand och skapa en bekväm och inbjudande miljö för hyresgäster och besökare.
Collage av foton med stenarbete

Erfarenhet

Med års erfarenhet inom fastighetsservice har Ouazzani Entreprenad byggt upp en gedigen kunskapsbas och expertis. Våra skickliga tekniker har djup förståelse för fastighetsunderhåll, vilket gör att vi effektivt kan hantera olika uppgifter och utmaningar. Oavsett om det handlar om reparationer, inspektioner eller städning, så kan vår erfarenhet ge omfattande lösningar som möter varje fastighets unika behov.

Collage av foton med snöborttagning

Det Rätta Valet

Ouazzani Entreprenad är det självklara valet för fastighetsförvaltningslösningar. Vår omfattande erfarenhet och kunskap ger oss en stark grund att stå på. Våra skickliga tekniker har den kompetens och förståelse som krävs för att hantera alla typer av fastighetsuppgifter/problem. Med vårt beprövade track record och fokus på kundnöjdhet, inklusive vårt framgångsrika partnerskap med med många företag, är vi övertygade om att Ouazzani Entreprenad är det rätta valet för alla dina behov inom fastighetsservice.

Collage av foton med underhållsarbete

Tillförlitlighet

Pålitlighet ligger i hjärtat av vår fastighetsservice. Vi förstår vikten av konsekvent och pålitlig service för att säkerställa optimal funktion hos din fastighet. Ouazzani Entreprenad är stolta över att betjäna en mångfald av kunder, inklusive Shurgard Sweden AB, ett ledande multinationellt självförvaringsföretag. Som en betrodd partner tillhandahåller vi en rad olika tjänster till Shurgard , inklusive reparationer och underhåll. Vår strävan efter excellens och vårt starka partnerskap med Shurgard visar på vår pålitlighet och expertis inom fastighetsservice.

Collage av foton med ommålning av Shurgard-hangarer
VILL NI SE REFERENSER?

Vissa projekt

Utforska några av de projekt vi har arbetat med i det förflutna och låt dig inspireras. 
Vi är stolta över vårt arbete och de resultat vi har uppnått för våra kunder. 
Klicka på korten nedan för att få en närmare titt på varje projekt, där du kommer att hitta fler bilder och mer detaljerad information.

Service och utbyte av Rullportar

Ouazzani Entreprenad rullportsspecialister för service och utbyte av rulljalusidörrar. Reparationer och utbyten som en del av fastighetsservice.

Järnmalmgruva Gällivare

Ouazzani Entreprenad-teamet utförde underhållsarbete på området för Järnmalmgruva i Gällivare.

Järnmalmgruva Gällivare 2023

Ännu en gång år 2023 har Ouazzani Entreprenad genomfört omfattande underhållsarbete på området för Järnmalmgruva i Gällivare.

Skyltning och säkerhet

Utvecklar visuell kommunikation genom att sätta upp nya och ersätta föråldrade eller skadade skyltar. Vårt expertteam säkerställer tydliga och effektiva skyltlösningar.