Kompetent och Tillförlitlig Partner för Att Hantera Dina Fastighets Dagliga Behov.

Att hantera en fastighet kan vara en krävande uppgift som lämnar lite tid för att fokusera på din kärnverksamhet. På Ouazzani Entreprenad förstår vi de utmaningar som fastighetschefer står inför när det gäller underhåll och skötsel. Därför erbjuder vi omfattande fastighetsservicelösningar för att lindra din börda. Vårt erfarna team är dedikerat till att ta hand om de dagliga behoven för din fastighet, vilket gör att du kan fokusera på att uppnå dina huvudsakliga mål. Vi strävar efter att skapa långsiktiga partnerskap och erbjuda skräddarsydda lösningar som möter dina unika behov. Med Ouazzani Entreprenad som din pålitliga partner kan du vara trygg i att din fastighet kommer att vara väl underhållen och skapa en trivsam miljö för hyresgäster och besökare.

fastighetsservice

Järnmalmgruva Gällivare 2023


Ännu en gång år 2023 har Ouazzani Entreprenad genomfört omfattande underhållsarbete på området för Järnmalmgruva i Gällivare.

Fakta och siffror för detta projekt

Ännu en gång år 2023 har Ouazzani Entreprenad genomfört omfattande underhållsarbete på området för Järnmalmgruva i Gällivare. Vi outtröttligt i två intensiva veckor i maj. Ouazzani Entreprenad är specialiserade på högkvalitativ fastighetsservice för bostads-, kommersiella och industriella fastigheter. Vår expertis innefattar bemanning av skickliga arbetare, erbjudande av bemanningslösningar och helt dedikerad fastighetsskötsel. Med en stark strävan efter att leverera enastående service, tillförlitlighet och professionalism, levererar Ouazzani Entreprenad konsekvent över förväntningarna och bygger långsiktiga kundrelationer. Vi är glada över att vara tillbaka och redo att erbjuda exceptionell fastighetsskötsel och bemanningslösningar.
De anställda på Ouazzani Entreprenad som deltar i detta projekt:
snickare metallarbetare byggnadsarbetare
05/2023

Startdatum

05/2023

Slutförandedatum

Arbetande veckor

Arbetare