Kompetent och Tillförlitlig Partner för Att Hantera Dina Fastighets Dagliga Behov.

Att hantera en fastighet kan vara en krävande uppgift som lämnar lite tid för att fokusera på din kärnverksamhet. På Ouazzani Entreprenad förstår vi de utmaningar som fastighetschefer står inför när det gäller underhåll och skötsel. Därför erbjuder vi omfattande fastighetsservicelösningar för att lindra din börda. Vårt erfarna team är dedikerat till att ta hand om de dagliga behoven för din fastighet, vilket gör att du kan fokusera på att uppnå dina huvudsakliga mål. Vi strävar efter att skapa långsiktiga partnerskap och erbjuda skräddarsydda lösningar som möter dina unika behov. Med Ouazzani Entreprenad som din pålitliga partner kan du vara trygg i att din fastighet kommer att vara väl underhållen och skapa en trivsam miljö för hyresgäster och besökare.

fastighetsservice

Skyltning och säkerhet


Utvecklar visuell kommunikation genom att sätta upp nya och ersätta föråldrade eller skadade skyltar. Vårt expertteam säkerställer tydliga och effektiva skyltlösningar.

Fakta och siffror för detta projekt

Som en del av våra fastighetstjänster utför Ouazzani Entreprenad löpande uppsättning utav skyltar såsom rökförbud, övervakning och välkomnande för Shurgard. Uppgiften innebär att sätta upp nya och ersätta gamla och skadade skyltar på dörrar, grindar, i korridorer, hissar mm i olika självförvaringsanläggningar. Trots att det inte är det mest komplexa eller betydelsefulla projektet vi har genomfört, är vi stolta över att kunna erbjuda pålitliga och effektiva tjänster till våra kunder. Vårt team utför uppgiften på ett effektivt sätt och säkerställer att de nya skyltarna är på plats och bidrar till anläggningarnas estetik och funktionalitet. Vi värdesätter varje jobb, oavsett storlek, och strävar efter att erbjuda kvalitetstjänster i alla våra uppdrag.
De anställda på Ouazzani Entreprenad som deltar i detta projekt:
byggnadsarbetare
06/2020

Startdatum

06/2026

Slutförandedatum

Arbetande veckor

Arbetare