Kompetent och Tillförlitlig Partner för Att Hantera Dina Fastighets Dagliga Behov.

Att hantera en fastighet kan vara en krävande uppgift som lämnar lite tid för att fokusera på din kärnverksamhet. På Ouazzani Entreprenad förstår vi de utmaningar som fastighetschefer står inför när det gäller underhåll och skötsel. Därför erbjuder vi omfattande fastighetsservicelösningar för att lindra din börda. Vårt erfarna team är dedikerat till att ta hand om de dagliga behoven för din fastighet, vilket gör att du kan fokusera på att uppnå dina huvudsakliga mål. Vi strävar efter att skapa långsiktiga partnerskap och erbjuda skräddarsydda lösningar som möter dina unika behov. Med Ouazzani Entreprenad som din pålitliga partner kan du vara trygg i att din fastighet kommer att vara väl underhållen och skapa en trivsam miljö för hyresgäster och besökare.

fastighetsservice

Service och utbyte av Rullportar


Ouazzani Entreprenad rullportsspecialister för service och utbyte av rulljalusidörrar. Reparationer och utbyten som en del av fastighetsservice.

Fakta och siffror för detta projekt

På Ouzzani Entreprenad är vi experter på service och utbyte av rullportar, rullgaller, garageportar, industriportar, rulljalusier, rullgardiner och snabbportar. Som ett fastighetsserviceföretag är vi stolta över att betjäna Shurgard Self Storage i många år. Vår erfarenhet omfattar hundratals reparationer av avspårade eller låsta rulljalusidörrar samt tusentals fjäderbyten och uppgraderingar av äldre problematiska dörrar. Vi tillhandahåller reservdelar, omfattande service och akut assistans. Våra kunder litar på oss för vår kompetens och pålitliga tjänster. Närhelst du behöver oss är vi tillgängliga dygnet runt. Kom till oss för högkvalitativ service och pålitliga lösningar för alla dina behov.
De anställda på Ouazzani Entreprenad som deltar i detta projekt:
snickare metallarbetare
07/2016

Startdatum

07/2023

Slutförandedatum

Arbetande veckor

Arbetare